Kvalitetstekstiler siden 1874 | info@nordicweaving.dk |
Gratis fragt | 1-2 dages levering | +45 26395255

Cashmere

 

Nu er efteråret så småt begyndt at trænge ind over os, og dens kølige ånde er der som en solid reminder om, at vinteren er lige om hjørnet. Men hvordan kan man i virkeligheden gå denne tid i møde med oprejst pande, og skabe et fundament af dejlig varme og velvære? Hos nordicweaving.dk har vi et godt bud på netop dette; Vores ekslusive Cashmere. 
 
Cashmere har mange egenskaber som alle sammen er med til at karakterisere den luksuriøse kvalitet som Cashmere har. Cashmere har foreksempel en temperaturregulerende fornemmelse, som er med til at skabe den varme som der skal til i vinterens kolde måneder, og en kølende fornemmelse i sommerens varme. Denne egenskab er blevet tilpasset gennem mange års evolution blandt kashmirgederne. Grundet det variererne klima, som både kan være ekstremt koldt men også lunt, tvinges kashmirgederne til at gro langt fint cashmereuld, som både kan holde dem varme under den ekstreme frost der kan forekomme i himalayabjergene, men som samtidig kan køle dem når temperaturende er høje. Det er under disse tilstande at den hårdføre cashmere uld skabes, og at den temperaturregulerende egenskab opstår. 

 

Hver gang man har et produkt af 100% cashmere i hænderne vil man blive overrasket over den lækre bløde kvalitet. Den fantastiske silkelignende følelse, vil hurtig blive nærmest vanedannende og man vil forstå hvorfor cashmere i særdeleshed kendetegnes som det højt eksklusive produkt som det nu engang er, og ikke desto mindre hvorfor cashmereulden er milevidt fra den standarden uldkvalitet. 
 
Cashmere produkter har ydermere den fantastiske egenskab at det er selvrensende, og med den rette pleje kan produkterne holde i flere år. Hvis man i et sjældent tilfælde vælger at cashmere produktet skal vaskes eller renses, så er det vigtigt at man gør det på den rette måde, således at man ikke skader produktet unødvendigt. Ønsker du at læse nærmere omkring dette kan du læse videre her.

Indkøbskurv

I alt:

Gratis fragt på alle ordrer over 500 kr.

# Tryk enter for at søge eller ESC for at lukke